Eleftersyn – Kolding

eleftersyn KoldingBestil et el eftersyn hos EL-TECH Kolding. El eftersyn på hushandler – ★★★★★ -TECH kolding er godkendte til at udføre el eftersyn – Din sikkerhed. Pris fra 1600 kr 2021 priser.

 

Nu også el eftersyn på sommerhuse.

Vi kommer indenfor en uge og udføre el eftersyne efter aftale med dig. Du modtager rapporten samme dag på mail.

Eleftersyn tekniq:

Vi er medlem af Tekniq og der giver forbrugen en stor sikkerhed for kvalitet.

Vi er tilmeld ordningen og kan udføre eftersyn hurtigt.

Faktaboks: Hvem må udføre el eftersyn 2021

Eleftersynet må kun udføres af autoriserede installatører, eller deres ansatte, som er tilmeldt ordningen for eleftersyn. Ordningen administreres af Sikkerhedsstyrelsen som myndighed, og det er også Sikkerhedsstyrelsen, der kommer til at stå for kontrol af ordningen.

Hvorfor skal der laves EL EFTERSYN ?

Der er altid en god ide at få efterset sin elinstallation med få år mellemrum, da der kan opstå fejl og mangler med tiden. Ved evt. brand, forårsaget af en ulovlig “gør-det-selv” installation, som kan bevises med brandtekniske undersøgelser, dækker forsikringen ikke!

Det er altid brugeren/ejeren, som har ansvaret for boligens el-installationers tilstand/lovlighed.
Få udført et EL-TECH Team el-eftersyn, for at undgå ubehagelige overraskelser i form af: ildebrande, stød, dødsfald og dyre erstatningssager m.v..

Eleftersyn på hushandler – EL-TECH kolding er godkendte til at udføre eleftersyn – Din sikkerhed.

El eftersyn bolighandler / eleftersyn hussalg

Vi samarbejder med flere partner om at udføre eleftersyn og er tilmeldt til eleftersyns.dk. gennem eleftersyn Tekniq


Fra 1. maj 2012 skal der i forbindelse med hushandler udarbejdes en eleftersynsrapport, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Eleftersyn er et installationseftersyn, der gennemføres for at fastlægge den eksisterende installations tilstand, typisk i forbindelse med hussalg – ejendomshandel – boligskifte. Eleftersynet er udviklet i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen.

Det er dog altid en god idé, at få efterset ens elinstallationer og evt. få lavet et eleftersyn eller eltjek med få år mellemrum også selv om man ikke lige står med en hussalg for øje, da der kan opstå fejl og mangler med tiden.

Bestil et ELEFTERSYN her

EL-TECH-Kolding